Fižoli

FIŽOL beli rinfuza 25 kg Kirgizistan

88,50€
Izdelek trenutno ni na voljo

Opis


Ta fižol je najboljši za pasulj in »prebranec«. Skuha se enakomerno in je najnovejša letina. Velikost je ravno prava – ne prevelik in ne premajhen.

Fižol iz Kirgizistana velja za enega najboljših na svetu po svojih značilnostih. Kirgiški fižol je naraven izdelek, skrbno gojen na ekološko čistih poljih Talasa. Posušeni olupljeni fižol velja za enega najboljših in največjih virov beljakovin za človeško telo. Uporaba hrane iz fižola je priporočilo vodilnih svetovnih dietetikov. Med onemogočljivimi lastnostmi tega izdelka je mogoče prepoznati enostavno prebavljivost in zelo nizko kalorično vrednost. V tem primeru fižol vsebuje ogromno hranilnih snovi in vitaminov.
Sajenje fižolovih semen v Kirgizistanu poteka od sredine maja do začetka junija, ko je vreme stabilno sončno in se tla dovolj segrejejo. Pri gojenju fižola je poseben pomen namenjen zalivanju, rahljanju tal tal, plevenju in gnojenju. Vegetacijsko obdobje fižola v Kirgizistanu je od 70 do 120 dni.

null
Suho sadje

Suho sadje

 • ARAŠIDI surovi oluščeni 1kg

  4,20€

 • ARAŠIDI suho praženi brez olja in soli 1kg

  5,29€

 • ARAŠIDI Jumbo 500g

  4,30€

 • ARAŠIDI Giant 4kg

  31,69€

Brezplačna dostava

Ob nakupu blaga nad 90 eur vam dostave blaga na območju Republike Slovenije ne bomo zaračunali in jo bo naša dostavna služba do vaših vrat opravila brezplačno.

Hitra dostava

Sveže sadje in zelenjava samo osebni prevzem v delovnem času, vse ostalo blago pa bo odpremljeno v 24 urah.

Različne plačilne metode

Naročene izdelke lahko plačate preko nakazila na naš TRR račun ali s kreditnimi karticami ali po povzetju.

Stalno imamo na zalogi večje količine suhega sadja, oreščkov, stročnic in fižola. 

© 2020 - Vse pravice pridržane. | Produkcija: 2digital spletne rešitve

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih